Ademhalings- en Energetische therapie
Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Evi
18 dagen geleden

Goh, soms sta je versteld ervan wat er in een healing naar boven kan komen. En ja, t mooie was ook t overleg waar doen we wat aan , wat vind je dat bij jou hoort en houden we zo. Een paar weken geleden was mijn healing, maar er was veel onrust in mijn leventje wat eerst even in orde gemaakt moest worden. Maar naast dat een healing een mooi kadootje is, is het zo uniek dat Ilja vraagt wat je wilt met de dingen die zij ervaart. Ik ben een dromerig mens en wil dat ook graag zo houden. Ilja begreep me

Reageer
Jess
2 maanden geleden

Een klein jaartje geleden zijn wij met onze hsp sw overprikkelde dochter van toen bijna 3jr oud bij Ilja terecht gekomen op een beurs. Ilja heeft haar een healing gegeven en wauw, wat een positief effect had dat! Ons meisje dat het liefst de hele dag veilig in mijn buurt bleef durfde ineens toe te geven aan haar nieuwsgierigheid, enthousiasme en spontaniteit. Het voelde alsof ze zich eindelijk ook in de grote wereld veilig genoeg voelde om te gaan ontdekken en beleven! Alsof ze niet meer tegen werd gehouden door iets in haarzelf, en haar ware ik nu echt vrij kon spelen. Nu, bijna een jaar later begonnen wij wederom te merken dat ze last had van vanalles. Angsten kwamen weer, ze bleef weer dicht in mijn buurt en allerlei andere tekenen waaraan wij direct merkten dat ze weer 'vast' zat. We hebben weer contact gezocht met Ilja en zij heeft op afstand wederom een healing gedaan. Ook ikzelf heb me door Ilja laten healen met positief resultaat. De ruis is weg, ik voel me nu al rustiger en weer meer mezelf. Ik kijk uit naar alle positieve gevolgen van de healing!
Lieve Ilja, ontzettend bedankt!!

Reageer
Marleen
een jaar geleden

Mijn zoon van 12 jaar is via de telefoon gereinigd met de biotensor. Ik merk gelijk aan hem dat hij vrolijker en positiever is. Goed werk Ilja, ben er super tevreden over!

Reageer
Catharina otto
een jaar geleden

Ik vond de behandeling super goed was een goede evaring hep het goed gevoeld ben er van overtuig xxx

Reageer
Ciska
2 jaar geleden

Heerlijk als jij met de biotensor mijn systeem reinigt. Het voelt vele malen lichter. Een echte aanrader. Jij test zelf met de biotensor welke healing het beste werkt op dat moment.Top. Ga zo door!

Reageer
Peter
2 jaar geleden

Lieve Ilja, de jimat, de IJK en de pilaar werken erg goed. Ik voel veel harmonie uit de jimat komen en de IJK brengt me weer dichter bij mezelf. De pilaar straalt hoge energie uit waardoor het in huis weer fijn is. Ook merk ik dat ik meer levenslust heb wat me goed doet. Ik vind het erg fijn dat ik je ken want je bent een diep doortastende vrouw die veel positiviteit in de wereld brengt. Ik wens je het beste, Peter.

Reageer
Maaike Vosmeijer-Huis in 't Veld
2 jaar geleden

Lieve Ilja, wat een schitterende website met heldere fijne informatie en het straalt precies de goede energie uit die je altijd uitzend. Goede inspiratie. Je hebt mij een tijd geleden een erg fijne energiebehandeling gegeven, als je entiteiten bij me weghaalt voel ik me weer veel beter en jouw producten zijn erg prettig in gebruik. Ik raad ze iedereen aan die gevoelig is voor energie. Want helende, liefdevolle energie kun je goed gebruiken als je erg hooggevoelig bent. Lieve knuffel Maaike

Reageer