Ademhalings- en Energetische therapie
Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

melissa de bondt
2 maanden geleden

Lieve Ilja,

Bedankt voor de healing voor mijn dochter en mij!!! Het heeft ons heel goed gedaan! Wat een ervaring! Ga vooral door waar je mee bezig bent!!!

Lotte
2 maanden geleden

Enige tijd geleden heb ik Ilja benaderd voor een healing voor ons zoontje van 5. Het is een hooggevoelig kind met een zeer sterke eigen wil, en daar is uiteraard helemaal niks mis mee. Het laatste halfjaar echter leek hij niet zo lekker in zijn vel te zitten. De boze buien kwamen sneller en waren heftiger; hij ging snel schelden en werd dagelijks agressief. Er zat een hoop extra onrust in zijn lijfje en met de nodige extra knuffels, vaste patronen, duidelijkheid, uitleg, praten, veel naar buiten om te ontladen, kregen we die extra spanning niet weg. Ook bij ons zelf konden we geen verandering in ons leven bedenken waardoor onze zoon misschien zo deed (spiegelen). Tijdens de healing (op afstand) heeft Ilja het een en ander bij hem weg kunnen halen wat niet bij hem hoort. In eerste instantie merkten we nog niet heel veel verandering na de healing, Ilja legde uit dat dat wel een week kon duren en dat er dan met name eerst heel veel moeheid uit kon komen. Na een week kreeg hij flinke griep (terwijl dat totaal nog niet 'heersde') met 6 dagen koorts. Het duurde even daarna voordat zijn energie een beetje op peil was. Inmiddels is hij weer 'de oude' ik kan zeggen dat we beiden echt verandering zien aan hem. Het zal altijd een mannetje blijven met een sterke eigen wil, wat er helemaal mag zijn, maar we zien echt dat er meer rust is in zijn koppie en in zijn lijf. De boze buien zijn minder heftig; minder agressief. Ze komen ook minder snel. Klinkt misschien raar maar ik denk het zelfs te kunnen zien aan zijn blik en letterlijk aan de grootte van zijn ogen; die lijken groter net als vroeger. Allicht zijn de spieren in zijn voorhoofd niet langer standaard gespannen, waardoor zijn ogen wijder open gaan. Het lijkt echt veel beter te gaan. Ik ben Ilja heel dankbaar dat zij dit prachtige werk doet en ons zo goed heeft kunnen helpen! Aanrader voor iedereen.

Evi
5 maanden geleden

Goh, soms sta je versteld ervan wat er in een healing naar boven kan komen. En ja, t mooie was ook t overleg waar doen we wat aan , wat vind je dat bij jou hoort en houden we zo. Een paar weken geleden was mijn healing, maar er was veel onrust in mijn leventje wat eerst even in orde gemaakt moest worden. Maar naast dat een healing een mooi kadootje is, is het zo uniek dat Ilja vraagt wat je wilt met de dingen die zij ervaart. Ik ben een dromerig mens en wil dat ook graag zo houden. Ilja begreep me

Jess
6 maanden geleden

Een klein jaartje geleden zijn wij met onze hsp sw overprikkelde dochter van toen bijna 3jr oud bij Ilja terecht gekomen op een beurs. Ilja heeft haar een healing gegeven en wauw, wat een positief effect had dat! Ons meisje dat het liefst de hele dag veilig in mijn buurt bleef durfde ineens toe te geven aan haar nieuwsgierigheid, enthousiasme en spontaniteit. Het voelde alsof ze zich eindelijk ook in de grote wereld veilig genoeg voelde om te gaan ontdekken en beleven! Alsof ze niet meer tegen werd gehouden door iets in haarzelf, en haar ware ik nu echt vrij kon spelen. Nu, bijna een jaar later begonnen wij wederom te merken dat ze last had van vanalles. Angsten kwamen weer, ze bleef weer dicht in mijn buurt en allerlei andere tekenen waaraan wij direct merkten dat ze weer 'vast' zat. We hebben weer contact gezocht met Ilja en zij heeft op afstand wederom een healing gedaan. Ook ikzelf heb me door Ilja laten healen met positief resultaat. De ruis is weg, ik voel me nu al rustiger en weer meer mezelf. Ik kijk uit naar alle positieve gevolgen van de healing!
Lieve Ilja, ontzettend bedankt!!

Marleen
2 jaar geleden

Mijn zoon van 12 jaar is via de telefoon gereinigd met de biotensor. Ik merk gelijk aan hem dat hij vrolijker en positiever is. Goed werk Ilja, ben er super tevreden over!

Catharina otto
2 jaar geleden

Ik vond de behandeling super goed was een goede evaring hep het goed gevoeld ben er van overtuig xxx

Ciska
2 jaar geleden

Heerlijk als jij met de biotensor mijn systeem reinigt. Het voelt vele malen lichter. Een echte aanrader. Jij test zelf met de biotensor welke healing het beste werkt op dat moment.Top. Ga zo door!

Peter
3 jaar geleden

Lieve Ilja, de jimat, de IJK en de pilaar werken erg goed. Ik voel veel harmonie uit de jimat komen en de IJK brengt me weer dichter bij mezelf. De pilaar straalt hoge energie uit waardoor het in huis weer fijn is. Ook merk ik dat ik meer levenslust heb wat me goed doet. Ik vind het erg fijn dat ik je ken want je bent een diep doortastende vrouw die veel positiviteit in de wereld brengt. Ik wens je het beste, Peter.

Maaike Vosmeijer-Huis in 't Veld
3 jaar geleden

Lieve Ilja, wat een schitterende website met heldere fijne informatie en het straalt precies de goede energie uit die je altijd uitzend. Goede inspiratie. Je hebt mij een tijd geleden een erg fijne energiebehandeling gegeven, als je entiteiten bij me weghaalt voel ik me weer veel beter en jouw producten zijn erg prettig in gebruik. Ik raad ze iedereen aan die gevoelig is voor energie. Want helende, liefdevolle energie kun je goed gebruiken als je erg hooggevoelig bent. Lieve knuffel Maaike